Klimatizácia

Klimatizačné jednotky AUX

AUX je expert v dodávaní energeticky úsporných riešení

Spoločnosť AUX je popredným svetovým výrobcom rezidenčných a komerčných klimatizácií. V obore chladenia sa AUX umiestnil na 3. mieste celosvetovej výroby klimatizácií a chladiacej techniky a jej najväčšou prednosťou je pomer cena/výkon.

 

Výskum a vývoj

Vďaka neustálym investíciám do výskumu a vývoja je značka AUX schopná ponúkať konkurencieschopné, technologicky vyspelé a štýlovo atraktívne výrobky, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality a európske požiadavky na energetickú účinnosť.

 

Udržateľnosť

Spoločnosť AUX ako jeden z popredných výrobcov moderných klimatizačných systémov a tepelných čerpadiel berie udržateľnosť veľmi vážne. Jedným z kľúčových pilierov trvalo udržateľného rozvoja je starostlivosť o životné prostredie.

Politika značky AUX je založená na myšlienke racionálneho využívania prírodných zdrojov, aby sa súčasné aj budúce generácie mohli tešiť z prosperity. Tím kvalifikovaných inžinierov pracujúcich vo výskumných centrách spoločnosti AUX po celom svete hľadá energeticky úsporné, inteligentné a ekologické technologické riešenia, ktoré pri použití vo výrobných procesoch budú zodpovedať koncepcii udržateľnosti a prinesú lepší a čistejší vzduch.

Úsporný režim ECO na úsporu energie

Keď je aktivovaná funkcia úspory energie, klimatizácia pracuje so zníženou spotrebou elektrickej energie, čím sa čo najviac znížia náklady na energiu.

Pohotovostný režim „Stand-by 0,3 W”

V pohotovostnom režime je možné znížiť spotrebu energie klimatizácie až na 0,3 W za hodinu vďaka špeciálne navrhnutej PCB doske a odpojeniu napájania nepoužívaných komponentov jednotky.

Chladiaci plyn R32

Jednotka pracuje s najnovším ekologickým chladivom R32, ktoré má vyššiu účinnosť a nižší koeficient skleníkového efektu v porovnaní s chladivom R410A. Takisto nepoškodzuje ozónovú vrstvu.

 

Záruka energetickej účinnosti a spoľahlivosť

Invertorový rotačný kompresor zaručuje spoľahlivú a efektívnu prevádzku zariadení a najvyššie parametre energetickej účinnosti. Zaisťuje tiež nízke prevádzkové náklady a nízku hladinu hluku. Odolné a vysoko kvalitné materiály použité pri konštrukcii kompresora znamenajú jeho dlhú a bezproblémovú prevádzku.

 

Čistý a bezpečný vzduch vo vašej domácnosti

Všetky nástenné jednotky značky AUX sú štandardne vybavené pokročilým ionizátorom vzduchu, ktorý sa postará o najvyššiu kvalitu vzduchu v klimatizovanej miestnosti. Ionizátor produkuje záporné ióny, ktoré sa uvoľňujú do vzduchu prúdiaceho cez klimatizáciu. Záporne nabité ióny majú schopnosť obklopovať a priťahovať rôzne typy častíc znečistenia cirkulujúce v miestnosti. Chemicky s nimi reagujú a deaktivujú ich. Ionizátor tak účinne odstraňuje zo vzduchu jemné prachové častice, vírusy, baktérie, roztoče, plesne, peľ a iné alergény. Neutralizuje aj nepríjemné pachy, dokonca aj cigaretový dym.

 

Účinná ochrana proti mikroorganizmom

Antimikrobiálny filter ako štandardná výbava má sterilizačný účinok na všetky typy baktérií. Prach a baktérie sa zachytávajú na povrchu antibakteriálneho filtra. Vďaka baktericídnym látkam, ktoré sa tu nachádzajú, je ich rast potlačený.

 

Riadenie prostredníctvom mobilného zariadenia

Na ovládanie klimatizácie cez Wi-Fi je potrebné nainštalovať aplikáciu AC Freedom do mobilného zariadenia. Aplikácia umožňuje ovládanie viacerých jednotiek a ukladanie jednotlivých parametrov, ako je prevádzkový režim, nastavenie teploty a úroveň otáčok ventilátora, pre každú jednotku. Používateľsky prívetivé a ľahko použiteľné rozhranie aplikácie poskytuje maximálne pohodlie pri ovládaní jednotky.