Klimatizácia

Dobré dôvody pre klimatizačný systém

Dobré dôvody pre klimatizačný systém

Klimatizačné systémy pre pocit komfortu
Naše klimatizačné systémy sú účinné a univerzálne – zabezpečujú Vám príjemné chladenie v lete, komfortné teplo v zime – týmto klímam môžete dôverovať 365 dní do roka.

Vyššia kvalita vzduchu
Súvislosť vysokých teplôt a srdcovo-cievnych problémov je známa vec. Klimatizačný systém zaisťuje pomoc. Nižšie teploty prinášajú telu úľavu a dômyselné filtre a systémy na čistenie vzduchu znižujú výskyt alergií a neutralizujú vírusy a baktérie.

Vyššia produktivita
Je dokázané, že horúčava a vysoká vlhkosť vzduchu majú nepriaznivý vplyv na koncentráciu a výkonnosť. Tí, čo pracujú doma (práca z domu, domáce práce alebo vypracúvanie úloh do školy), si všimnú, že musia pracovať usilovnejšie než zvyčajne, aby si splnili úlohy. Zároveň sa zvyšuje chybovosť a nehodovosť. Klimatizačný systém zaisťuje pomoc, stará sa o optimálnu teplotu miestnosti a odvádza zo vzduchu vlhkosť.

Lepší spánok
Vyššie nočné teploty vedú k častejším poruchám spánku, najmä v lete. Naše klimatizačné jednotky zaisťujú príjemne chladné, pokojné a tiché noci – a to všetko bez prievanu. Na lepšie oddýchnutie si v noci a rovnováhu cez deň.

Kúrenie na prechodné obdobie
Najmä v prechodnom období na jeseň a na jar je vykurovanie klimatizačným systémom mimoriadne pohodlné a vzhľadom na vysokú účinnosť v porovnaní s najbežnejšími vykurovacími systémami výhodnejšie z hľadiska nákladov. Súčasne s tým sa existujúci vykurovací systém nahradí klimatizačným systémom alebo sa tým zníži jeho záťaž.